Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Ποιοί είμαστε

Το κατάστημα Signature by Constantine άνοιξε τις πόρτες του στην Χίο τον Δεκέμβριο του 2015. Από την πρώτη στιγμή έγινε σημείο ενδιαφέροντος για την αγορά της Χίου και πολύ σύντομα πολλών πόλεων ανά την Ελλάδα. Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε και πρωταγωνίστησε σε πολλά άρθρα που αφορούν στην ελληνική μόδα και το fashion design.

 

Η καρδιά του καταστήματος χτυπάει μέσα από τον Κωνσταντίνο Σκαπινάκη ιδιοκτήτη και οραματιστή του Signature by Constantine. Ένας άνθρωπος με χρόνια εξειδίκευση και εμπειρία τόσο στο casual όσο και στην επίσημη ένδυση που ξεχωρίζει για τους συνδυασμούς του και για τον αμείωτο ενθουσιασμό του κάθε φορά. Σκοπός της ομάδας του Signature by Constantine είναι να σας προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής πάντα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και τις συμβουλές από κορυφαίους σχεδιαστές.

 

Θέλοντας να σας κάνουν να νιώσετε άνετα με ότι φοράτε, να είστε “εσείς”, χωρίς να σας ενδιαφέρει η όποια κριτική, ελεύθεροι να πειραματιστείτε και να εκφραστείτε, ανεξάρτητα από το ποιοι είστε, δίνοντας σας αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη αναλαμβάνουν την εξ’ολοκλήρου και ΔΩΡΕΑΝ μεταποίηση σε ότι επιλέξετε φέρνοντας τα πάντα στα μέτρα σας.